1 mei viering in Leende

Door Geert Jan Rens op 5 mei 2019

In gesprek met Mohammed Chahim over Europa

 

1 mei is traditioneel een viering van rechten voor mensen en werknemers in het bijzonder. Dit jaar wordt voor de 130ste keer stil gestaan bij de strijd voor een rechtvaardige samenleving. Ook de internationale verbondenheid staat op 1 mei centraal wat dit jaar aansluit bij de verkiezingen voor het Europees parlement op 23 mei.

Genoeg ingrediënten voor een interessante bijeenkomst: De PvdA afdelingen Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard organiseerden daarom dit jaar een 1 mei viering in het Brouwershuis in Leende.

Kandidaat voor het Europees parlement, Mohammed Chahim uit Helmond, verzorgde de lezing ‘van markt naar mens’. Hierin gaf hij zijn visie op de toekomst van Europa en speciaal de rechten van de werknemers in de Europese markt.

Na een betrokken discussie met de aanwezigen was er ruimte voor onderling gesprek. Willem van der Heijden op accordeon verzorgde de muzikale omlijsting van de avond. De Internationale werd gespeeld en het glas werd geheven op de verbondenheid; binnen Europa maar vooral ook binnen onze regio!

Geert-Jan Rens

Voorzitter afdeling Heeze-Leende

Geert Jan Rens

Geert Jan Rens

Geert-Jan Rens (1967, Oss). Na het Atheneum in Oss en een studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit in Eindhoven heb ik mijn dienstplicht vervuld bij een depoteenheid van de Landmacht in Utrecht. Na de dienstplicht ben ik gaan werken als medewerker bedrijfsvoering bij de Luchtmacht in Den Haag, en na 2 jaar de overstap gemaakt

Meer over Geert Jan Rens